Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AK GRATULACJE JA TO WOGÓLE STARAM SIE NIE MYŚLEĆ JUZ O TEJ CAŁEJ SPRAWIE Z MADZIĄ BO TYLKO RYCZE NA SAMĄ MYŚL GROSZKI SIE KULAJĄ W GŁOWIE SIE NIE MIEŚCI MATKA JAK DLA MNIE SKONCZONA PRZEGRANA I NIE MA TO TAMTO!!!OB Y JUZ NIGDY NIE BYŁO DANE MIEC JEJ DZIECKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
WERA CÓRECZKA ŚLICZNA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wera przepiekna a misia ma super tez mi sie podobal ale kochana pochwal sie reszta zakupow

aj Madziusia biedna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Moj Gabik wlasnie zasnal wiec postanowilam tu zajrzec i co sie okazalo-ze jestem tu dzis pierwszaNa dworze zimno,szaro-bialo i az czlowiek ziewa
Dzis pierwszy raz dodalam Gabikowi do herbatki koperkoweej lyzeczke cukru bo w helse pani doktor mi powiedziala,ze przy kolkach to pomagaPozyjemy,zobaczymy...Faktem jest jednak,ze jak Gabis to sprobowal to ciagnal smoka jak odkurzacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzien doberek pogoda okropna wieje sypie i åpewnie zimno
nana to jak pomoze to daj znac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEN DOBRYALE TU DZISIAJ CISZA NIC SIĘ NIE CHCE TYLKO POD KOCYK CIEPŁA HERBATKA I JAKIŚ FAJNY FILM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss napewno dam znac jak zadziala Narazie Gabik spi po wypiciu herbatki i pryka sobie czasem wiec...Oby tylko nie zapeszyc Nie licze na expresowy cud ale chociaz na zlagodzenie objawow To jego normalna pora na spanko i od 12.00 sypia az do 15.00-17.00 w miedzyczasie z raz budzac sie na cyca i znow zasypiajac Jak sie wybudzi ze snu i popoludniu nie bedzie sie prezyl i wymagal odgazowanka to zatancze chyba taniec indianski taki co tancza przy plonacym ogniu
Ja z nudow narazie szperam sobie w neciku i kontem oka zerkam na serial MAGIA KLAMSTWA na Canal+...Czekam na film katastroficzny WULKAN W NOWYM JORKU o 15.30 na TELE5...Na tym samym kanale o 20.05 tez bedzie film katastroficzny INFERNOUwielbiam taki gatunek filmow oraz thillery i horrory szczegolnie o wampirachLubie tez filmy medyczne typu OSTRY DYZUR,CHIRURDZY a takze dobre komedie np.z Adamem Sandlerem,Jimmem Careyem itp...
A Wy kobietki jaki gatunek filmu preferujecie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej kobietki ja dzis robiłam odlewy rączki i nózki Olusia nóżka wyszła ale przy rączce był niespokojny i sie nie udało ale widziałam tutaj w sklepie tez odlewy i bede próbowac do skutku a to stópka mojego bobaska jeszcze musze ja pomalowac na złoty kolor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, fajnete odlwey, nie? Myśmy robili dla dziadków w prezencie - dostali odlew rączki i nózki w zestawie ze zdjęciem. I jeszcze musimy zrobić dla siebie, ale tym zajmuje się mójmąż , bo ja niesttey zdolności manualnych nie mam, wrecz okreslilbym siebie beztalenciem

U nas cala noc i caly dzien sypie snieg i o wyjsciu z domu na spacerek nie ma mowy no chyba ze skuterem śnieżnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenko no poprostu rewela ta stopka Olika
Ja tez mam odlew nozki Gabika ale tylko sam odcisk podeszwy.Jak wywolam to dodam tu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok